Prajitura cu branza de vaci

de Rocsi in Prajituri, 20 Dec 2009 | 6553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 100 gr margarina
  • 1ou
  • jumatate pahar zahar
  • 1pahar faina
  • jumatate pahar lapte
  • un praf copt
  • esente
  • 2-3 linguri cacao
  • umplutura:
  • 500 gr braza vaci
  • 3oua
  • 1pahar zahar
  • esente
  • 2-3 linguri faina

glazura:5linguri zahar 3 linguri cacao 7 linguri apa 1 lingura margarina

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci:

aluatul:margarina se freak cu zaharul,apoi s adauga oul,apoi faina,laptele,praful d copt,esentele si cacaoa.

umplutura:se freaca branza cu ouale,apoi zaharul,esentele si faina.

se pune trei sferturi din aluta intro tava nu prea mare tapetata cu hartie.peste se pune umplutura dar fara a o presa , ci i se da drumul ca niste cuiburi.apoi se pune restul de aluat peste si se da la cuptor.

knd e gata o scoti la racit ,faci siropul din toate ingredientele il fierbi km 25 min invartind mereu cu telul doar margarina o pui knd stingi focul si invarti pana se topeste si s pune peste prajitura rece.se poate si fara glazura ,poti doar sa presari niste nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Negresa